🥇 TRUI met doodshoofd - Sons of anarchy, rock, punk...


TRUI MET DOODSHOOFD


Als je verder gaat dan het conventionele en je een gedurfde, transgressieve en andere toets wilt geven aan je look, dan ben je hier aan het juiste adres. Het is dat we je hier een brede collectie schedelkleding aanbieden die in staat is om jouw meest non-conformistische kant naar voren te brengen, waar je ook bent. Trek het aan en word er geen meer!Waarom trui met doodshoofd kopen?


In deze catalogus vind je elk kledingstuk van sweatshirts met schedels dat je maar kunt bedenken. Ze hebben natuurlijk allemaal een gemeenschappelijke noemer: ze zijn voorzien van lijkenprints die je het gevoel geven dat je breekt met de normen die zijn vastgesteld door de grote modemerken. Als je je identificeert met de punk-, rock- of gothic-stijl, passen deze kledingstukken perfect in je garderobe.

Vergeet niet dat schedels waarschijnlijk een van de meest representatieve iconen van veel culturen zijn geweest. Hun nauwe relatie met de dood, met het mystieke en met de geest zorgen ervoor dat ze nooit uit de mode raken en bovendien vertegenwoordigen ze een deel van je wezen en je persoonlijkheid dat je de wereld wilt leren. Velen zijn zelfs degenen die ervoor kiezen om deze pictogrammen op hun huid te tatoeëren waardoor ze automatisch een symbool worden dat hen voor het leven zal vergezellen.

Niemand beter dan wij weet dat jongeren op dit moment veel geldproblemen hebben. Om deze reden zijn de kledingstukken die deel uitmaken van deze collectie schedelkleding verkrijgbaar voor zeer betaalbare prijzen voor je zak. Wat niet betekent dat we de kwaliteit een beetje hebben verwaarloosd, integendeel. Bovendien voelen we dat je een vrije geest bent die niet bereid is om te vallen in wat wordt gekenmerkt door grote bedrijven of 5 keer de prijs van een kledingstuk betaalt alleen al voor het laten drukken van een krokodil of een paard.

Kortom, je garderobe wordt je trouwe bondgenoot als het gaat om het geven van een vleugje karakter, persoonlijkheid en durf aan je look elke keer dat je uit gaat met je vrienden, naar feestjes gaat of gewoon naar beneden gaat om brood te kopen. Degenen onder ons die ons anders vinden, willen 24 uur per dag zijn.


Naast trui met doodskop hebben we in onze winkel:Doodshoofd schmink

SCHMINK

Het kleine genie van binnen weet hoe
je het kunstwerk kunt waarderen dat
deze schedels zijn. Het is eng of
trekt aan, jij kiest.
mexicaanse schedels

MEXICAANSE

Wees de trotse eigenaar van een
van de meest kleurrijke en
historische schedels ter wereld.

sons-of-anarchy-doodshoofd

SONS OF ANARCHY

Je bent lid van de club, ga naar binnen en
zoek je badge om de wereld je
broederschap te laten zien en je broers te eren.

kostuum doodshoofd

KOSTUUM

Deze schedelkostuums zullen de kleine
jongen in je naar boven halen.
Als je het probeert, wil je het zeker
niet meer uittrekken.
tekenen doodshoofd

TEKENEN

Weet je nog wanner je voor her
eerst een schedel tekende? Deze tekeningen
zullen zeker uw inspiratie opwekken,
en wie weet, misschien hervat u uw hobby.