šŸ„‡ SKULL RINGS | Nederland - BelgiĆ«


Skull Ring


Het is onmogelijk om een skull ring te kopen in een fysieke winkel, en je weet het: als je hebt geprobeerd heb je uiteindelijk met gedachten als "en deze cutrez?", "wat een beetje variatie!" en, als je hebt gekregen in de verkeerde winkel, je kan zijn gekomen om te denken "Ik hoop dat je wakker wordt en ik heb de laatste vijf minuten in coma gelegen, net als Doraemon."
In Metdoodshoofd.com hebben we de beste ringen uit schedels geselecteerd. Wij verzekeren je dat hier vindt je alle originele ontwerpen die er bestaan, met de meest transgressieve stijlen van nationale en internationale kunstenaars en, nog beter, tegen de beste prijs. Kijk:
Waarom skull ring kopen?


Omdat het huidige ontwerpen zijn met een rebelse lucht die de grote expressiviteit uitstraalt die we kunnen overbrengen. Deze skull ringen weerspiegelen de unieke lucht die je vergezelt waar je ook naartoe gaat, zendt die vrijheid waarvoor je zowel bogen evenals de grote uniciteit van de modellen speciaal voor je gekozen.

Koop je schedelringen tegen de beste prijs en met de meest uitzonderlijke kwaliteit die je krijgt. En vergeet niet dat de artikelen die wij aanbieden zijn gemaakt met de meest duurzame en betrouwbare materialen.

Dus kies die ring die je altijd al wilde dragen, of degene die je kijkt ernaar uit om te geven aan die persoon die je zo veel liefde. Het is een geweldig cadeau voor je vriend of je speciale vriend, naast je. Bovendien zul je de geweldige vriendschap herinneren die je verenigt. Elke keer dat je her aan je vinger ziet, herinnert je je de de gedeelde goed tijd.

Omdat het huidige ontwerpen zijn met een rebelse lucht die de grote expressiviteit uitstraalt die we kunnen overbrengen. Deze skull ring weerspiegelen de unieke lucht die je vergezelt waar je ook naartoe gaat, zendt die vrijheid waarvoor je zowel bogen evenals de grote uniciteit van de modellen speciaal voor je gekozen.

Gothic, punk, vintage, roestvrij staal, zilver, verguld... Het maakt niet uit welk model je zoekt, want je gaat het vinden in onze enorme online winkel van schedelringen. Ontdek hoe makkelijk het is om te kopen als alles wat je ziet de beroemde 3 B heeft: goed, mooi en goedkoop.

Koop je schedelringen tegen de beste prijs en met de meest uitzonderlijke kwaliteit die je krijgt. En vergeet niet dat de artikelen die wij aanbieden zijn gemaakt met de meest duurzame en betrouwbare materialen.

Geniet van jouw aankoop!We hebben zilveren skull ring


In het assortiment ringen vind je alle soorten waaronder wij zilveren ringen uitlichten.

Maar wist je dat ringen verschillende betekenissen hebben, afhankelijk van de vinger waarop ze worden gelegd? Benieuwd, nietwaar? Als je wilt weten wat het betekent om een ​​ring om elke vinger te dragen, lees dan verder.Op welke vinger kan ik een Skull Ring dragen en wat betekent dit?


We dragen allemaal willekeurig sieraden zonder echt te weten wat het betekent om het om de ene of de andere vinger te dragen, maar een ring betekent niet hetzelfde op een duim als op een pink.


Ring op de ringvinger


In de rechterhand staat iets van perfectionisten, in de linkerhand creatieve en daadkrachtige mensen. Een ring met een kleurrijke catrina zal gewoon heel cool zijn.


Wat als ik het om mijn pink draag?


Voor gevoelige mensen, die kunnen spreken en luisteren. Het is een heel originele en andere manier om een ​​minuscuul ringetje te dragen en met een wat stoere of alternatieve rol. Een heel goed idee voor een Skull Ring.


Wat betekent het om ringen om de middelvinger te dragen?


Als je het in de rechterhand draagt, betekent dit dat je enigszins onzeker bent en de mening van anderen nodig hebt. Aan de linkerkant, integendeel, je bent een leider. In de linkerhand zijn ze ongetwijfeld de beste keuze.


Wat als ik het op mijn duim draag?


Het zijn mensen die houden van liefde en plezier, maar ook erg gepassioneerd zijn. Het is in ieder geval meer dan origineel om op je duim te dragen. Voor de meest gedurfde en voor iedereen die zich wil onderscheiden van de rest.


Wat gebeurt er als ik een ring om mijn wijsvinger draag?


Zeer zelfverzekerde mensen zijn degenen die de ringen om hun wijsvinger dragen. Ook in de rechterhand bedoelen ze dat je een beetje dominant bent. Als je je rechterhand opheft, met een krachtige schedel op je wijsvinger, zul je zeker de aandacht trekken.Onze selectie skull ring voor elke gelegenheid


We nodigen u uit om ons brede assortiment schedelringen voor mannen en vrouwen te ontdekken om een ​​cadeau te geven (Valentijnsdag, Verjaardag, Verloving, Halloween, Feestdagen) of persoonlijk plezier. Onze skull ring zijn essentiĆ«le modeaccessoires om dagelijks te dragen.Skull and crossbones als eerbetoon aan de krachten van de duisternis!


Er zijn zoveel jonge mannen en vrouwen, die genoegen nemen met banale en een beetje te vriendelijke ringen, dat ze niet de ware dimensie van hun persoonlijkheid bieden. Dankzij de schedelringen in onze online winkel is het eindelijk mogelijk om een ​​gothic-, punk-, motor- of rockstijl weer te geven waarmee je de duisternis kunt omarmen zoals je altijd al had willen dromen! Moderne en gewaagde schedel- en gekruiste vormen, heldere of donkere kleuren (goud, zilver, rosĆ©goud, witgoud, zwart, witgoud ...) en originele motieven combineren hun krachten om ongelooflijk mysterieuze ringen te creĆ«ren .Zeer originele ringen met een gothic of rock spirit


Skull Rings zijn perfecte sieraden om je outfits aan te vullen en te sublimeren voor een extreem modieuze, originele en rebelse Gothic, Celtic, Biker, Punk en Rock'n 'Roll stijl. Veel ringmodellen met een grote verscheidenheid aan ontwerpen en vormen in zilver, roestvrij staal of hars, met gothic skull ringen, rock skull ringen en steampunk fantasy ringen die perfect passen bij jouw stijl en persoonlijkheid.

Onze ringen geven je ook een mysterieuze uitstraling. Ook zijn alle creatieve en originele schedelringen verkrijgbaar tegen betaalbare prijzen. Trakteer uzelf!De skull ring en zijn verschillende betekenissen


  • Skull ring als een symbool van de dood: misschien is het de meest voor de hand liggende betekenis; zie de schedel als een teken van dood. De menselijke schedel is het deel van een schedel dat het gemakkelijkst te herkennen is tussen andere botten, waardoor het krachtiger is dan welk ander bot dan ook.
  • Carpe Diem: In de Latijnse taal drukt het de actie uit - profiteer van de dag-. Wat de schedel een connotatie geeft die heel erg onze tijd is, is beperkt en moet ten volle worden beleefd. Het moedigt ons aan om optimaal te profiteren van elke dag van het leven die we hebben en het is om deze reden dat skull rings vaak worden beschouwd als symbolen voor vrije zielen zoals die van fietsers en rockers, mensen die Ze erkennen dat het leven kort is en dat er van moet worden genoten zolang het duurt.
  • Symbool van de dood, dat ons eraan herinnert dat ons leven eindig is voor iedereen, dus het herinnert ons er ook aan dat het een symbool van gelijkheid is, juist omdat het ons eraan herinnert dat we allemaal een gemeenschappelijke bestemming delen. Als de wormen ons dode vlees opeten en we blijven als een schedel over, zien we er allemaal hetzelfde uit, dus de schedel van het rijkste en krachtigste wezen op aarde ziet er niet anders uit dan die van de armste bedelaar. Wanneer iemand naar een schedel kijkt, kunnen ze niet herkennen tot wie de persoon behoorde en daarom is het dragen van een schedel op een of andere manier een duidelijke herinnering dat niemand voor de dood anders is omdat we in wezen allemaal hetzelfde zijn.
  • Symbool van kracht en rebellie: door de geschiedenis heen is het door veel mensen en groepen gebruikt als een symbool dat de kracht van de dood op het leven aanduidt en als een symbool van rebellie in een samenleving waarin de mens geketend geboren wordt en slaaf van regels opgelegd door een samenleving die het menselijk denken steeds meer controleert.
  • Een symbool dat duisternis vertegenwoordigt: misschien is dat een van de symbologieĆ«n die het minst prettig is en ook het minst succesvol, maar er zijn veel mensen die het beeld van de schedel met het donker verbinden. Misschien omdat alle mannen de dood vrezen en het beeld van een schedel hen eraan herinnert. Maar in het donker vertegenwoordigt de schedel, zoals Keith Richards ooit zei, en zoals de meester Joaquin Sabina zelf ooit zei over zijn skull ring, de moed die ons soms drijft om tegenspoed onder ogen te zien en als overwinnaar uit de strijd te komen.De smaak van de moderne man voor doodskop ringen


Iets dat niet iedereen weet over de schedelring in termen van symboliek, is degene die verband houdt met de seksualiteit en mannelijkheid van de mens, evenals de weergave van zijn kracht, wat een van de redenen is waarom hij doorgaat zo'n belangrijke plaats innemen onder die mannen die van hun vrijheid en onafhankelijkheid houden.

Wanneer de schedel wordt gebruikt als een juweel om door de persoon te worden gedragen, hetzij in de vorm van een ketting, polsbandjes of als een schedelring, wordt hij op de een of andere manier geassocieerd met zijn mannelijkheid, zijn geest van rebellie en zijn moed. En vreemd genoeg, alleen al door dit kledingstuk te dragen, voelen ze zich beter en zelfverzekerder.

Hoewel het voor sommigen misschien moeilijk te geloven is, kwam er tegenwoordig een artikel uit waarin werd verwezen naar wat een schedelring had gedaan voor het leven van een persoon die hem droeg en bij wie een zeer agressieve vorm van kanker was vastgesteld , maar hij vocht tegen de ziekte en versloeg hem.

Het gaat er niet om hen te laten geloven dat skull ringen magische eigenschappen hebben, omdat het niet dankzij een magische kracht was dat deze persoon zijn ziekte wist te overwinnen, maar omdat de ring hem eraan herinnerde; de weerstand die moet worden ondervonden bij tegenspoed en dat was wat hem ertoe aanzette de strijd met de dood te strijden en deze te overwinnen.

Elke schedelliefhebber kan een van deze ringen hebben, of je ze nu van sterling zilver of roestvrij staal laat maken, er zal altijd een reeks van beschikbaar zijn in een verscheidenheid aan werkelijk verbazingwekkende ontwerpen, van replica's van de meest iconische ringen ter wereld. geschiedenis zoals die van Keith Richards, of die daarvan zijn gemaakt, zoals het geval is met de skull ring van JoaquĆ­n Sabina.

Maar de man van vandaag hoeft geen skull ring te koppelen aan enige symboliek om er een te hebben, omdat iedereen het kan hebben omdat ze er zo mooi uitzien, waardoor de drager een echt unieke uitstraling krijgt.

Tegelijkertijd vertegenwoordigen ze mensen die een samenleving nodig hebben waarin individualiteit, vrijheid en het recht om zich niet aan vooraf vastgestelde regels te houden, worden geaccepteerd, volgens hun eigen regels en volgens hen.De verschillende soorten skull ringen die er zijn


Ringen met een schedel kunnen worden geclassificeerd als die met alleen de schedel (anatomisch correct of een artistiek spook) en die met het hele lichaam of een deel van het skelet. Dat alleen de botten worden weergegeven of dat het vlees ook wordt opgemerkt, het blijven originele ontwerpen van skull rings. Laten we nu de verschillende onderdelen analyseren die de traditionele classificatie per symbool vormen.


1. Promotie skull ringen


Deze worden gebruikt door ex-studenten om hun prestaties en lidmaatschap van een entiteit te symboliseren. Het ontwerp draagt ​​meestal de schoolinsignes of een steen in een representatieve kleur. Traditioneel wordt dit type ring gedragen op de derde vinger van de rechterhand. Sommige geheime genootschappen dragen dit type ring met een doodskop en 2 gekruiste beenderen.


2. Verlovings skull ringen


Ze hebben het in elke film gezien ... hoewel zombies over het algemeen niet in die films voorkomen. Verlovingsringen zijn over het algemeen zilver met diamant (en).


3. Trouw skull ring


Symboliseert dat de drager getrouwd is. Trouwringen worden vaak aan de ringvinger van de linkerhand gedragen, omdat deze vinger naar het hart sluit. Deze ringen zijn over het algemeen gemaakt van edele metalen zoals goud en zilver of platina en verschillen in verschillende uitvoeringen


4. Skull ring van zuiverheid


De waarheid, ik weet niet of dat voor jou is...

Dit type ring betekent dat je geloof hebt en een respectabele belofte hebt gedaan om maagd te blijven tot het huwelijk. DAT VINDT U HIER NIET


5. Kampioens skull ring


Ze geven ze weg aan de winnaar of aan de leden van de winnende teams bij sportevenementen.


6. Afdicht skull ring


Zegelringen zijn al eeuwenlang populair en dragen een familiewapen of initialen van gebruikers. Vroeger waren ze als een handtekening.Naast skull ring hebben we in onze winkel:Armband met doodshoofd

ARMBAND

Geef je arm de look die hij verdient.
Deze schedelarmbanden zijn geweldig.


wandelstok met doodshoofd

WANDELSTOK

Geef een ander tintje aan uw stappen.
Met deze wandelstokken met schedels
weet iedereen wie zijn eigen stijl heeft.

Horloges met doodshoofd

HORLOGES

Het is tijd om te kiezen.
Doe een van deze horloges om je pols.
It's skull time!

sons-of-anarchy-doodshoofd

SONS OF ANARCHY

Je bent lid van de club, ga naar binnen en
zoek je badge om de wereld je
broederschap te laten zien en je broers te eren.

tekenen doodshoofd

TEKENEN

Weet je nog wanner je voor her
eerst een schedel tekende? Deze tekeningen
zullen zeker uw inspiratie opwekken,
en wie weet, misschien hervat u uw hobby.