🥇 KLEDING met doodshoofd - Gothic, punk, rock...


Kleding met doodshoofd


Als je van de conventionele en je wilt een gedurfde, transgressieve en andere touch aan jouw look, bent je bij ons aan het juiste adres. En hier stellen we je een brede collectie schedelkleding voor die jouw meest buitenbeentje kan naar buiten brengen, waar je ook bent. Doe het aan en word er geen meer!
Waarom kleding met doodshoofd kopen?


In deze catalogus van kleding met doodshoofd vindt je broeken, T-shirts, blouses, jurken en, kortom, elk kledingstuk dat je je voorstellen. Ze hebben echter allemaal een gemeenschappelijke noemer: ze zijn voorzien van cadaverische prints die je het gevoel geven dat je breekt met de normen die door de grote merken van de modewereld zijn gesteld. Bovendien, als je je identificeert met de punk,rock of gothic stijl, zullen deze kledingstukken perfect in je garderobe passen.

Vergeet niet dat schedels zijn waarschijnlijk een van de meest representatieve iconen van vele culturen. Hun nauwe relatie met de dood, met het mystieke en met de geest betekenen dat ze nooit uit de mode raken en bovendien dat ze een deel van je wezen en je persoonlijkheid vertegenwoordigen die je de wereld wilt leren. In feite zijn velen degenen die ervoor kiezen om deze pictogrammen op de huid te tatoeëren, automatisch een symbool dat hen zal vergezellen voor het leven.

Niemand beter dan wij weet dat op dit moment, jonge mensen hebben veel geld problemen. Daarom zijn de kledingstukken die deel uitmaken van deze collectie schedelkleding verkrijgbaar tegen zeer betaalbare prijzen voor uw zak, wat niet betekent dat we de kwaliteit hebben verwaarloosd, maar integendeel. Bovendien, wij intuit dat u een vrije geest die niet bereid is om te vallen in de gekenmerkt door de grote bedrijven of betalen 5 keer de prijs van een kledingstuk voor het loutere feit van het hebben van een krokodil of een paard gedrukt.

Kortom, je garderobe zal je trouwe bondgenoot worden als het gaat om het zetten van een vleugje karakter, persoonlijkheid en durven om je look elke keer als je uit te gaan met je vrienden, partij of gewoon naar beneden gaan en het brood te kopen. Degenen onder ons die onszelf anders vinden willen 24 uur per dag zijn.Naast kleding met doodshoofd in onze winkel hebben we:ringen-doodshoofd

RINGEN

Geef uw passie niet op en kleed uw vingers
aan met deze kleine juwelen.
Deze ringen zijn tot in de puntjes verzorgd.

Armband met doodshoofd

ARMBAND

Geef je arm de look die hij verdient.
Deze schedelarmbanden zijn geweldig.


t-shirt-doodshoofd

T-SHIRT

Als je het shirt van je dromen niet kunt
vinden, is het omdat je ons niet kende.
Kom binnen en geniet van de show.

Horloges met doodshoofd

HORLOGES

Het is tijd om te kiezen.
Doe een van deze horloges om je pols.
It's skull time!