🥇 Doodskoppen PAK


Doodskoppen PAK


We weten dat je de klassieke outfits die je op oudejaarsavond en op bruiloften moet dragen beu bent. In feite zijn wij dat ook. Dus waarom de situatie niet omdraaien? Nu kun je het doen met deze schedels kostuums. En het is dat, als het je niet lukt om je look en, overigens, het gezicht van de mensen om je heen te revolutioneren, is het dat het volkomen onmogelijk is.

Waarom doodskoppen pak kopen?


We weten heel goed dat, als je zo ver bent gekomen, kom het omdat je er geen moer om geeft wat andere mensen denken. In feite is het zeer waarschijnlijk dat je een vrije geest voelt en niet wilt dat iemand je opdringt wat je moet doen of hoe je zich moet kleden. Als dat zo is, wat is er dan beter dan een van deze schedelpakken te kopen en de volgende keer dat je naar een saai evenement moet gaan, voel je je origineel, anders en brutaal.

Aan de ene kant is het onmogelijk te ontkennen dat de schedels veel cool zijn. Aan de andere kant kan niet worden vergeten dat ze een nogal speciale symbologie hebben waarmee je je zeker heel geïdentificeerd voelt. Het esoterische, het paranormale, de dood ... Wees voorzichtig! Ons doel is niet om je een slechte sfeer te geven, is het dat je verder gaat dan het coole uiterlijk van deze afbeeldingen en stijl markeert waar je ook gaat.

Wanneer je een van deze lijkpakken aantrekt, is de kans groot dat je om je heen gaat pruilen. En wat maakt het uit? Het belangrijkste is om jezelf te zijn en jezelf te scheiden van alles dat in de buurt komt van het conventionele en het politiek correcte. Houd er ook rekening mee dat als je ze eenmaal opzet, er een wereld van mogelijkheden voor je opengaat. Stel je een van hen bijvoorbeeld voor met sneakers.

Kortom, de schedels zijn symbolen die, waarschijnlijk en net zoals het ons is overkomen, sterk in jouw smaak zijn doorgedrongen. En het is dat de associatie met de motorcultuur, punk of de underground gewoonweg fascinerend is. Dus als je overweegt om met een van deze pakken uit de fase te gaan, vertrouw ons dan en je heeft het binnen 24 uur in huis. Dit alles natuurlijk zonder jouw gezicht in de gaten te houden of een nier te moeten verkopen.

Naast doodskoppen pak hebben we in onze winkel:vlag met doodshoofd

VLAG

Hef de vlag van vrijheid op
en begin een nieuw leven.
Uw principes, uw waarden zijn van
u en niemand zal ze veranderen.
kleding-doodshoofd

KLEDING

Van de meest klassieke stukken
tot de nieuwste accessoires.
U kiest gewoon wat u vandaag wilt dragen,
dat wij het aan u leveren.
doodshoofd met diamanten

DIAMANTEN

De schedels zijn ongelooflijk
en ook de diamanten,
omdat we ze gaan verenigen.
Versier je leven met een
van deze diamanten schedels.
trui-doodskop

TRUI

We houden van schedels en de
kou kan onze stijl niet aan.
Kleed je aan in deze
schedelsweatshirts en vertel
de kou wie de baas is.
wandelstok met doodshoofd

WANDELSTOK

Geef een ander tintje aan uw stappen.
Met deze wandelstokken met schedels
weet iedereen wie zijn eigen stijl heeft.

mexicaanse schedels

MEXICAANSE

Wees de trotse eigenaar van een
van de meest kleurrijke en
historische schedels ter wereld.

sons-of-anarchy-doodshoofd

SONS OF ANARCHY

Je bent lid van de club, ga naar binnen en
zoek je badge om de wereld je
broederschap te laten zien en je broers te eren.