🥇 Doodshoofd Schminken


Doodshoofd Schminken


Als je een persoon bent die wegloopt van conventies en je je graag onderscheidt van andere mensen, dan zal Doodshoofd Schminken je veel speelplezier geven. De schedels maken deel uit van die rockbands die hun persoonlijke stempel zetten op de gebruikelijke esthetiek van hun respectievelijke tijd en een zeer suggestieve en transgressieve look hebben bereikt.

Waarom doodshoofd schminken kopen?


De schedels zijn ongetwijfeld onderscheidende elementen en ze geven je een look die volledig afwijkt van conservatisme, gokend op een subversief en rebels aspect. Legendarische groepen zoals de Misfits werden bewonderd door andere muzikanten en duizenden fans, niet alleen vanwege hun muziek, maar ook vanwege hun imago en houding.

De waarheid is dat hun esthetiek echt baanbrekend was: ze waren altijd in het zwart, gebruikten ze  doodshoofd schminken en natuurlijk was hun beroemde logo een schedel. Deze punkband heeft de beste rock- en metalbands beïnvloed, zoals Metallica, die verschillende mythische versies van de Misfits hebben gemaakt. In feite droeg de noodlottige bassist van Metallica in de meeste van zijn openbare optredens een T-shirt met de schedel van de Misfits, omdat hij een echte fan van de band was.

En het is dat de samenstelling van schedels een element kan worden van de meest terugkerende voor vele momenten waarop je van plan bent om te winnen in houding en stijl. Waarom zou je daarom op Halloween wachten als je jezelf wilt onderscheiden van andere mensen?


Naast doodshoofd schminken hebben we in onze winkel:


Je zult in het hele netwerk geen online winkel vinden die zoveel items verzamelt die te maken hebben met schedels: t-shirts, blouses, leggings, ondergoed, tassen, ringen, vlaggen, kousen, sjaals, vlaggen en een lange et cetera. Een wereld "schedel" tot jouw beschikking om je te onderscheiden van de massa gekloonde mensen die door de stad zwerven als mensen zonder geest en zonder hun eigen persoonlijkheid. Hoewel de schedels de dood symboliseren, voelt je zich door het gebruik van onze artikelen, inclusief make-up, vitaler en sterker.


mexicaanse schedels

MEXICAANSE

Wees de trotse eigenaar van een
van de meest kleurrijke en
historische schedels ter wereld.