🥇 DOODSHOOFD met DIAMANTEN - Schedel decoratie


Doodshoofd met diamanten


Schedels met diamanten zijn een van de meest veelzijdige en transgressieve decoratiemogelijkheden voor iedereen die van dit symbool houdt. Geef je slaapkamer, je woonkamer, je huis of je leven meer persoonlijkheid met een diamanten schedel uit onze catalogus. Hier kun je kopen: doodshoofd met diamanten, diamanten doodshoofd, diamanten doodskop, diamanten schedel, doodskop met diamanten of decoratie schedel met diamanten. Hoe je het ook noemt, vind je het hier:


Waarom doodskop met diamanten kopen?


Schedels zijn een ander element geworden voor de decoratie van onze huizen, een manier om onze smaak over te brengen naar het meubilair in een kamer. Nu is het tijd om de Chinese figuren en vazen ​​achter te laten en te kiezen voor een sombere schedel met diamanten. Zo behoudt je jouw onmiskenbare stijl.

We hebben een grote verscheidenheid aan schedels met edelstenen in elke denkbare stijl tot uw beschikking: kleurrijk voor een moderne decoratie, Mexicaanse schedels om onze meest reizende kant of sobere schedelillustraties naar voren te brengen.

Decoratie schedel kopen is de beste keuze om het huis te versieren, kom je persoonlijkheid kom tot uiting in elke hoek van je huis. De doodshoofd met diamanten zijn daar de perfecte optie voor.

Naast de verscheidenheid aan schedels in onze winkel, kan je met veel andere factoren spelen om jouw planken het middelpunt van de aandacht te maken voor jouw bezoekers.

Je kunt ook het briefje geven, in de beste zin, met schedels met vrolijke en feestelijke tinten, surround class met tafels met klassieke schedels of een complete overtreder zijn die oude meubels mengt met de meest verbazingwekkende schedels die je vindt in onze schedelsectie met diamanten. We hebben de foto's geplaatst maar jij de stijl.


For the Love of God: Doodshoofd met diamanten verkocht voor 75 miljoen euro


Een volledig met diamanten bedekte schedel werd in Londen voor € 75 miljoen verkocht aan een groep investeerders. Dan is het object For The Love Of God dan ook het duurste werk van een levende kunstenaar. Maar de verkoop is twijfelachtig. Er zijn critici die denken dat de maker de verkoop zelf heeft uitgevonden om de waarde van zijn werk te vergroten.

For the Love of God is een kunstwerk uit 2007 van de Britse kunstenaar Damien Hirst.

Het werk bestaat uit een platina schedel bedekt met 8.601 diamanten met op het voorhoofd een grote roze peervormige diamant. Hirst kocht de diamanten wereldwijd om de markt niet te verstoren. Volgens Hirst was het niet moeilijk om een ​​kopietje te krijgen, vond hij het tussen de voorraden van een winkel in Noord-Londen. Hij liet eerst een onderzoek instellen naar het geslacht van de 'eigenaar'. De schedel was naar alle waarschijnlijkheid van een man die tussen 1720 en 1810 leefde en tussen de achttien en dertig jaar oud was. Zijn tanden waren ook in uitstekende staat, er ontbrak er maar één en ze werden in de platina-replica geplaatst.

Het werk werd in 2007 in een galerie gepresenteerd en creëerde al snel een internationale sensatie.

Voor 'For the Love of God' werd Hirst geïnspireerd door een turquoise schedel van de Azteken, de oude cultuur die hij goed kent omdat hij ook een huis heeft in Mexico. Door de eeuwen heen is de schedel het symbool geweest van de vergankelijkheid van het leven. Hirst wilde van de diamanten schedel een overwinning maken op het ontbindingsproces van de dood.

Toen Hirst's moeder hoorde over het werk van haar zoon, vroeg ze: 'Wat ga je in godsnaam doen?' Op deze manier werd het werk gedoopt.

Damien Hirst maakte in 2010 een kinderversie van zijn werk For the Love of God. Een mal van een kinderschedel met roze en witte diamanten.

Zoals kan je zien, zijn de doodskoppen met diamanten een symbool en een uitdrukking van idealen. Wellicht is 75 miljoen euro wat duur, maar in onze winkel kun je gelijk uitgeven aan een lagere prijs. Tegen de prijs van dit werk zouden we bijna kunnen zeggen dat we gratis schedels hebben. Pak je doodshoofd met diamanten.


Naast diamanten decoratie schedels hebben we in onze winkel:wandelstok met doodshoofd

WANDELSTOK

Geef een ander tintje aan uw stappen.
Met deze wandelstokken met schedels
weet iedereen wie zijn eigen stijl heeft.

Horloges met doodshoofd

HORLOGES

Het is tijd om te kiezen.
Doe een van deze horloges om je pols.
It's skull time!

kostuum doodshoofd

KOSTUUM

Deze schedelkostuums zullen de kleine
jongen in je naar boven halen.
Als je het probeert, wil je het zeker
niet meer uittrekken.
tekenen doodshoofd

TEKENEN

Weet je nog wanner je voor her
eerst een schedel tekende? Deze tekeningen
zullen zeker uw inspiratie opwekken,
en wie weet, misschien hervat u uw hobby.